Arctorna Buda

"Állítsuk meg az időt"

Figyelem !

A következő tanfolyam indulási ideje még nem ismert.
(itt fogjuk feltüntetni)


 

Kedves Mindenki!

2022 szeptember 1.-től
áraim
a következőképpen
alakulnak:


Az On-Line Haladó csoport
8 alkalmas bérlet. ára:
14.400 Ft., ami
négy hónapig érvényes.


1 alkalom fizetése esetén:
2100 Ft./alk.

Egyéni óradíjam: 5.000 Ft.
vagy 6 alkalmas bérlet
ára 27.000 Ft.


A folyamatban lévő bérletek változtatás nélkül lejárhatók mihamarabb!
Továbbra is várlak benneteket szeretettel óráimon!


 

Kedves Mindenki!

Órarendváltozás !

Csoportos haladó óra:
hétfőnként 17:30-tól
és
szerdánként 17:50-tól!


 

Login Form

Ősz, Tél, Ünnep

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Szilveszterkor még a legfanatikusabb sportemberek is megengedhetnek egy kis lazaságot, és nekiindulhatnak a pesti (vagy bármilyen) éjszakának. Ami a bulihoz holnap elengedhetetlen lesz, az most egy csini partiruha, csábos smink, és a partifrizura.

A sminkhez válasszunk csillogó színeket: akinek hideg tónusú bőre van, ezüstöt, a meleg tónus pedig az arany szemhéjfestékkel mutat jól.

A szemhéjfestéket a szempilláktól egészen a szemhéjig vigyük fel. A szem belső sarkát, valamint az alsó szempillák alatti részt is ezüstözzük vagy aranyozzuk. A szempillák festéséhez használjunk fekete színű, volumennövelő festéket, ettől ugyanis a szem nagyobbnak látszik. Így egészen különös, sejtelmes és gyönyörű hatást érhetünk el.

A púdert az arcélekre vigyük fel lazán, és ez esetben is használjunk csillogó színűt, az arany hidegebb és melegebb árnyalatai közül válasszuk ki a szemhéjfestékhez és bőrünkhöz leginkább illőt.

A száj lehet élénkvörös, de el is hagyhatjuk a rúzst, és helyette színtelen vagy halvány színű szájfényt is használhatunk.

 

Ruha

Ami a ruhát illeti, abból is válasszunk valami csili-vilit. Aranyszínű miniruhánkhoz fekete cipőt és fekete kiegészítőket vegyünk fel!

Őszi téli arcápolás

Minden nő ösztönös vágya, ha belenéz a tükörbe, valami olyat lásson, ami megnyugtatja, elégedettséggel tölti el. A modern kozmetika elkényeztet bennünket csodálatos készítményekkel. Hatékonyságukban nemcsak mi, nők, hanem a tudósok, kutatók is kételkednek. A szakember, Jaskó Andrea azonban olyan apró trükkökre, finomságokra hívja fel figyelmünket, amire eddig még csak nem is gondoltunk. Nem mindegy mit vásárolunk, s hogyan használjuk!

 Illatok

Az őszi téli illatok a nőiesebb vonalat képviselik, jellemzőik, az intenzív rózsa, írisz, pézsma, ámbra, tehát a nehezebb illatok. Ezekben az évszakokban inkább a töményebb parfümöt ajánlja Andrea. Míg nyáron a könnyedebb, kevésbé koncentrált készítmények használata az előnyös, mert még nagy melegben, napsütésben sem okoznak allergiát, addig télen nyugodtan válasszuk a töményebb parfümöt.

Még mindig hódítanak a gyümölcsillatok, például a kandírozott alma. Újdonság, hogy ezeket a gyümölcsillatokat keverik a virágokéval. Ugyancsak kedveltek az illatpárosok - sztár házaspárok, énekesek, modellek, sportolók nevével forgalomba hozva.

Férfiaknál érdekesség, hogy nem a már megszokott friss, hanem a fűszeresebb, mélyebb, édesebb illat a divatos.

Általában érdemes a teljes termékskálát megvenni, ami parfümből, testápolóból, tusfürdőből, dezodorból áll.

Egy picit más külön-külön szagolva az illatuk, mégis, végül együtt egy egységes, egészet, harmonikus illatot kapunk.

 

Smink - szem, száj, szempilla

Eddig is azt tanácsolták, hogy nappalra vagy a szemet, vagy a szájat hangsúlyozzuk. Mindkettő kiemelése egy kicsit sok, s inkább alkalmi jelleget ad a megjelenésnek. Most a szemet állítsuk központba! Ehhez nagyon divatos a tus használata.

A szájhoz vörös rúzst használjunk. A tartós rúzsokat nem szabad állandóan használni, mert sok festékanyagot és kevés hidratálót tartalmaznak, így kiszárítják az ajkakat. Ezért rögtön vásároljunk hozzá jó minőségű ajakápolót is. Jelenleg még csak egy-két cég készít kétfázisú rúzst, amelyek használata során először a festékanyagot, majd a szájfényszerű rögzítőt kell felvinni. Ezek valóban nem szárítják a bőrt.

A szempillafestésnél a vízállót csak azoknak ajánlják, akik úsznak, sportolnak, mert ezek folyamatos használat megterhelés a szempilláknak. Ha ilyet használunk, akkor ápoló szempillaspirált is használni kell. Andrea azt tanácsolja, hogy inkább csak nyáron vegyük fel készletünkbe.

Egyébként is a márkák nagy része ma már könnyálló. Újdonság, hogy olyan anyagot tartalmaznak, mint a hajlakkok, rögzítik és fenn tartják, szinte felgöndörítik a pillákat. Azok, akiknek egyenes, vagy lefelé álló a szempillájuk nagyon előnyös hatást érhetnek el velük.

Abban, hogy milyen színt válasszunk, a szem és a smink a meghatározó. Feketéknek a sötétet, világosabb hajúaknak a barna előnyös.

Alapozás

Megfelelő, jó alapozót kell választani. Ma már kapható ránctalanító hatású is, amely szilikonszerű anyaggal tölti fel azokat. Alapszabály, ha alapozót használunk, akkor kötelező a pirosító vagy bronzosító is, mert különben maszkszerű, élettelen lesz az arcunk.

Nagyon egyszerű és kellemes a színezett hidratáló krém, mert egységessé teszi a bőrt, és egy mozdulattal megtörténik a hidratálás és az alapozás is.


Arcápolás

Ősszel a nyaralás után regenerálni kell a bőrt, mert a napsugárzás a legártalmasabb számára. Sok márka dobott a piacra tápláló, két- vagy többhetes intenzív kúrát. Ilyen például a kaviáros szemkörnyékápoló. Eddig is találkozhattunk ezzel a drága, ám csodálatos összetevővel arckrémekben, szérumokban, maszkokban.

Nagy örömünkre megjelent az összetett hatású szemkörnyék-ápoló, ami egy szerben egyesíti kívánalmainkat. Ránctalanít, s megszünteti a szem alatti utálatos duzzanatokat is

Mikor alkalmazzuk a regeneráló kúrát?

 

Évente legalább egyszer, nyár, vagy valamilyen stresszes, megerőltető élethelyzet után. Szülés, betegség utáni felfrissülésre, amikor bőrünk fakó, nyúzott.

Nem lehet elég gyakran hangsúlyozni a megelőzés fontosságát. A napsugárzás káros hatása ellen kell elsősorban védekeznünk. Mert a veszélyes sugarak, mint egy olló elvágják a rugalmasságot fenntartó réteg szöveteit. A fényvédő és hidratáló krémek napi használata a legfontosabb. Az arcápló krém kiválasztásánál mindig a bőr pillanatnyi állapotát és típusát kell figyelembe venni. Ma már minden bőrtípusra kapható krém. A speciális életkori kívánságok szerint is válogathatunk, mert találunk ráncfeltöltésre, feszesítésre szolgálókat is.


Ne legyünk türelmetlenek!

Mindig legalább két tégely krémet kell elhasználni, hogy az eredményességet láthassuk. Aki látványos eredményt szeretne, annak egész termékcsalád megvételét ajánljuk.

 

Egy igazi nagyágyú a ráncok elleni harcban

Ez az eucarion 134, amely nemcsak a bőrt, hanem önmagát is megújítja. A környezeti ártalmak megnövelik a szabad gyökök számát szervezetünkben. Kutatások már bebizonyították, hogy az öregedés folyamatát lelassíthatjuk antioxidánsokkal, mert kapcsolatba lépnek és lekötik a szabad gyököket. Az antioxidánsok azonban ilyenkor el is pusztulnak. Az eucarin viszont mindig megújítja, újratermeli önmagát, ezért újra és újra le tudja fogni a szabad gyököket, így a bőr meg tudja őrizni fiatalságát.

A bőrápolásban eddig már bevált hatóanyagok.

A kaviár, az esszenciális olajak, az omega-3 zsírsav

 

A bőrradír szerepe

Nagyon fontos újdonság a mikrodermapláziós készítmény, amely intenzívebb hámlasztást, radírozást biztosít, hogy a bőr megújulását fokozhassuk.

Átlagosan 25 naponta újul meg az egészséges bőr, de a stressz, légszennyezés lelassítja ezt a folyamatot. Ezért, ha nem úgy működik a bőrmegújulás, ahogy kellene, akkor ezt segíteni, támogatni kell. Ezeknek az új készítményeknek előnyük, hogy érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják, mert kíméletes. Ezen túl optikailag is szépít, mert a ráncok kisimulnak. Ezt a hatást úgy éri el, hogy a ráncos bőr erős törésvonalait meglágyítja.


A testápolásnál

is hetente egyszer kell radírozni az egész testet. Össze lehet keverni a radírt a tusfürdővel, de külön is alkalmazhatjuk. Nagyszerű újdonság a tusolóradír és testradír egy készítményen belül, amely még esszenciális olajokat is tartalmaz, ezért táplálja is a bőrt, illatosított, gyógynövényt tartalmaz.


A bőrradír alkalmazása

Mindig végezzük el a bőr radírozását, ha narancsbőr vagy stria kezelésére szolgáló készítményt vagy testápolót, önbarnítót használunk!

 

Kézápolás

Télen a kéz ápolása is nagyon fontos. A kéz elárulja életkorunkat, fokozott figyelmet kíván már csak igénybevétele miatt is. Új, termékcsaládokat találunk, melyben fontos helyet kap a kézradír, a nappali és az éjszakai kézápoló. A nappali krém egy filmréteget képez a bőrön, amely a gyakori kézmosások után is megmarad. Ehhez kézmosót is találunk, amely speciális anyagokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a kiszáradástól. Szemmel láthatóan megújít az omega-3 kézápoló maszk, amelyhez kesztyű is tartozik. Ezt akár tévézés közben is feltehetjük. Az utolsó elem a regeneráló éjszakai kaviáros krém.

Jaskó Andrea, a Marionnaud Parfüméria szakembere, azt tanácsolja, hogy karácsony előtt figyeljük az ajándékcsomagokat, mert egy-egy termék mellé nagyon sok és kiváló ajándék járul. Mi pedig Andreának köszönjük a hasznos tanácsokat.

 

forrás: fitway.hu
másodközlés engedéllyel

 

 
Arctorna - Arcvonal - Buda arctornabuda.hu Bojtor Márta féle módszer, ránc, ránctalanítás,
ránckezelés, ráncsimítás, arctréning, arcgimnasztika, arcizomtorna,
arcfeszesítés, arclifting, arcbőrfeszesítés,
arcfiatalítás, ránctalanítás, arcépítés, arcszépítés, arcformázás, arcápolás, arcizom
...ezt akár mind jelentheti a rendszeres arctorna !
http://arc-torna.5mp.eu http://arctornabuda.hupont.hu  http://arctorna.freewb.hu/   http://www.shewrites.com/profile/ArctornaBuda

 
 • 01_tel.jpg
 • 02_tel.jpg
 • 03_tel.jpg
 • 04_tel.jpg
 • 05_tel.jpg
 • 06_tel.jpg
 • 07_tel.jpg
 • 08_tel.jpg
 • 09_tel.jpg
 • 10_tel.jpg
 • 11_tel.jpg
 • 12_tel.jpg
 • 13_tel.jpg
 • 14_tel.jpg
 • 15_tel.jpg
 • 16_tel.jpg
 • 17_tel.jpg
 • 18_tel.jpg
 • 19_tel.jpg
 • 20_tel.jpg
 • 21_tel.jpg
 • 22_tel.jpg
 • 23_tel.jpg
 • 24_tel.jpg
 • 25_tel.jpg
 • 26_tel.jpg
 • 27_tel.jpg
 • 28_tel.jpg
 • 29_tel.jpg
 • 30_tel.jpg
 • 31_tel.jpg
 • 32_tel.jpg
2024. április 13. szombat
Ida

Holnap
Tibor
napja lesz.


 

Kiemelt témák