Arctorna Buda

"Állítsuk meg az időt"

Figyelem !

A következő tanfolyam indulási ideje még nem ismert.
(itt fogjuk feltüntetni)


 

Kedves Mindenki!

2022 szeptember 1.-től
áraim
a következőképpen
alakulnak:


Az On-Line Haladó csoport
8 alkalmas bérlet. ára:
14.400 Ft., ami
négy hónapig érvényes.


1 alkalom fizetése esetén:
2100 Ft./alk.

Egyéni óradíjam: 5.000 Ft.
vagy 6 alkalmas bérlet
ára 27.000 Ft.


A folyamatban lévő bérletek változtatás nélkül lejárhatók mihamarabb!
Továbbra is várlak benneteket szeretettel óráimon!


 

Kedves Mindenki!

Órarendváltozás !

Csoportos haladó óra:
hétfőnként 17:30-tól
és
szerdánként 16:30-tól!


 

Login Form

Vitaminok, ásványi anyagok

Vitaminok, ásványi anyagok

Jó szívvel ajánlom a Jó Közérzet Központ megfizethető vitamin és ásványi anyag választékát.

Nem, a kiegészítésre szolgáló vitaminkészítmények nem gyógyszerek. A vitaminok természetes anyagok, amelyet normális esetben a táplálkozással juttatnánk szervezetünkbe.

De a szegényes étkezési szokások miatt, a túl sok úgynevezett gyors-étel fogyasztása, és a túl kevés gyümölcs és zöldség miatt sok ember nem jut elég vitaminhoz.

 A kiegészítés ezért nagyon fontos.C vitamin 1000mg, csipkebogyó kivonattalKiegészítő formában a vitaminok fenntartják és pótolják a szükséges tápanyagokat a normális biológiai folyamatokhoz. Ezzel szemben a gyógyszerek beavatkoznak a szervezet természetes folyamataiba. Szervezetünknek természetes szüksége van a vitaminokra, nem úgy a gyógyszerekre.

A vitaminok olyan szerves vegyületek (amelyek legalább egy szénatomot tartalmaznak), aJó Közérzet Vitamin® Prémium C+Se 1000 mg C-vitamin + 100 µg Szelén, 25 mg csipkebogyóval és 25 mg citrus bioflavonoidal (OÉTI Notifikációs* szám: 18227/2016.) (* Notifikációs szám: Regisztrációs szám) Jó Közérzet Vitamin® Prémium C+Se 1000 mg C-vitamin + 100 µg Szelén, 25 mg csipkebogyóval és 25 mg citrus bioflavonoidal (OÉTI Notifikációs* szám: 18227/2016.) (* Notifikációs szám: Regisztrációs szám) Jó Közérzet Vitamin® Prémium C+Se 1000 mg C-vitamin + 100 µg Szelén, 25 mg csipkebogyóval és 25 mg citrus bioflavonoidal (OÉTI Notifikációs* szám: 18227/2016.) (* Notifikációs szám: Regisztrációs szám) Jó Közérzet Vitamin® Prémium C+Se 1000 mg C-vitamin + 100 µg Szelén, 25 mg csipkebogyóval és 25 mg citrus bioflavonoidal (OÉTI Notifikációs* szám: 18227/2016.) (* Notifikációs szám: Regisztrációs szám) melyek támogatják a szervezet biokémiai folyamatait. Ma több mint 20 szerves molekulát hívunk vitaminnak. Mindegyik egyedi kémiai felépítéssel és a szervezetünkben betöltött egyedi szereppel bír.

Testünk a legtöbb vitamint nem tudja előállítani, vagy legalábbis nem a megfelelő mennyiségben. Így nekünk kell gondoskodnunk róla, hogy bejuttassuk táplálékunkkal, illetve pótlással.

 

AJó Közérzet Vitamin® Ásványok 10, 10 féle ásványi anyag + kelp húsz alapvető vitamint két csoportra oszthatjuk. Az egyikbe a vízben oldódók tartoznak, amelyeket naponta többször kell fogyasztanunk, mivel könnyen kiürülnek a szervezetből. Ide sorolható a C-vitamin és a teljes B-vitamin-család.

A másik csoport a zsírban oldódó vitaminokat foglalja magában, amelyeket szervezetünk hetekig vagy hónapokig is képes raktározni. Zsírban oldódó vitamin az A, a D, az E és a K. Ezen kívül létezik még egy sor vitaminszerű tápanyag is, mint például a béta-karotin, a lutein, a likopen, a koenzim Q1O és az alfa-liposav. Ezek a tápanyagok nem sorolhatók be a szigorú szabályok szerint a vitaminok közé, de működésükben nagyon hasonlítanak azokra.

A vitaminok fontos szerepet játszanak a szív, a tüdő, a bőr, az agyPrémium E+A+D3 vitamin 400 NE E-vitamin, 10000 NE A-vitamin, 2000 NE D3-vitamin, 30 db étrend-kiegészítő, lágyzselatin kapszula (OÉTI Notifikációs* szám: 18030/2016) és más szervek állagának megőrzésében. Ugyancsak alkotóelemei azoknak a vegyületeknek, amelyekre az enzimek, a hormonok, az energia és az olyan sejtek, mint a vér vagy a bőr sejtjeinek szintéziséhez van szükség.

Alapvető szükségünk van vitaminokra és ásványokra a növekedéshez, az energiatermeléshez, a betegségek elleni küzdelemnél, a sérült szövetek begyógyulásához, és az egészség fenntartásához.

Prémium Kalcium - Magnézium D3-vitaminnal és SzelénnelMivel segítségünkre van szervezetünknek abban, hogy úgy tudjon működni, ahogy az elvárható, a vitaminok csökkenthetik az olyan komoly betegségek kialakulásának kockázatát, mint a szívelégtelenség, a rák vagy az arthritis.

A megfelelő vitamin-kiegészítés elősegíti majd, hogy szervezetünk ne csak jól, hanem optimálisan működjön. Egy mostanában végzett kutatás bebizonyította, hogy az E-vitamin szedése jelentős mértékben csökkenti a szívkoszorúér-betegség kialakulásának esélyét.

Más kutatások során arra jöttek rá, hogy a C-vitamin egy harmadára csökkenti a megfázás és az influenza tüneteinek jelentkezését, ami alapvetőenA termék tulajdonságai   Természetes eredetű   Folyékony formában van a kapszulában az olaj   Lágyzselatin kapszulában van az olaj   Nincs benne tartósítószer   90 kapszula van egy dobozban A termék előnyei   A piacon található hasonló termékekhez képest kedvező ár   Gazdaságos kiszerelés   Az Omega3 EPA és DHA zsírsavakat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez.   Kedvező hatás 250 mg EPA és DHA zsírsavak napi bevitelével érhető el.   Egy kapszula összesen 1200mg halolajat tartalmaz, melyben 216mg EPA és 144mg DHA zsírsav található.   A DHA zsírsav (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agyműködés fentartásához.   A DHA zsírsav (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához.   A D3-vitamin (kolekalciferol) hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció és a vér normál kalcium szintjének fenntartásához. azt jelenti, hogy a betegség néhány nap alatt lejátszódik. Megint más kutatások azt mutatták be, hogy a magas vitaminbevitel csökkenti a rák számos fajtájának jelentkezését. Ma már sok orvos fordul a vitaminokhoz a betegségek kezelése és megelőzése céljából.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Antioxidáns vitamin.

A100 szemes Jó Közérzet Vitamin® A & D vitamin Az A-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának és a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Részt vesz a normál vasanyagcserében. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció és a vér normál kalcium szintjének fenntartásához. Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.z A-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának és a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Részt vesz a normál vas anyagcserében.

Az Omega 3 zsírsavak az ún. esszenciális zsírok csoportjába tartoznak, amelyek a szervezet számára feltétlenül szükségesek, de csak kívülről vihetők be a táplálékkal, a szervezet maga nem képes az előállításukra.

A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció és a vér normál kalcium szintjének fenntartásához. Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.D3-vitamin, 2000 NE 100 db lágyzselatin kapszula A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció és a vér normál kalcium szintjének fenntartásához. Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A Kalcium szükséges, a Magnézium hozzájárul a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Hozzájárulnak a normál izomműködéshez, szerepet játszanak a sejtosztódásban, részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A Kalcium részt vesz a normál ingerület-átvitelben és véralvadási folyamatokban, hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. A Magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.

A Szelén hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál spermaképződésben.

AJó Közérzet Vitamin® Q10+Se+D3, Koenzim Q10 50 mg + Szelén 100 µg + D3-vitamin 2000 NE A Q10+Se+D3 termékben található Koenzim-Q10 segíti a sejtjeink - és így az egész szervezetünk - energiával való ellátását. Ez az anyag minden egyes sejtünkben ott van, segítségével alakulnak át a tápanyagok ATP-vé (adenozin-trifoszfát), azaz energiahordozóvá. Ha a sejtnek energiára van szüksége, elsősorban az ATP lebontásával jut hozzá. A Koenzim-Q10 egyrészt a májban termelődik, másrészt a bevitt táplálékkal juttatjuk be szervezetünkbe. Fontos tudni, hogy a testünkben termelődő Koenzim-Q10 termelése a kor előrehaladtával (30-35 éves kortól) csökken. Q10+Se+D3 termékben található Koenzim-Q10 segíti a sejtjeink - és így az egész szervezetünk - energiával való ellátását. Ez az anyag minden egyes sejtünkben ott van, segítségével alakulnak át a tápanyagok ATP-vé (adenozin-trifoszfát), azaz energiahordozóvá. Ha a sejtnek energiára van szüksége, elsősorban az ATP lebontásával jut hozzá. A Koenzim-Q10 egyrészt a májban termelődik, másrészt a bevitt táplálékkal juttatjuk be szervezetünkbe.

Fontos tudni, hogy a testünkben termelődő Koenzim-Q10 termelése a kor előrehaladtával (30-35 éves kortól) csökken.

A Koenzim-Q10 pótlása nemcsak az időskorban lecsökkent termelés során nyújthat segítséget, hanem a fokozott testi-szellemi igénybevétel, illetve a nem kiegyensúlyozott táplálkozás (diéták) soránSpirulina 500, Kék-Zöld alga étrend kiegészítő 100 db tabletta (OETI notifikációs szám: 12999/2013) A Spirulina napi adagjában található B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. is. Fokozottabb energiatermelést biztosít, ezáltal kevésbé lehet fáradt. A koenzim-Q10 nem gyógyszer, hanem a szervezetünk által is termelt természetes anyag. Energetizáló hatásának köszönhetően nélkülözhetetlen a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz, hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához, antioxidáns hatása révén pedig elősegíti a sejtek védekezését a szabad gyökök káros hatásaival szemben.

Spirulina 500 Kék-Zöld Alga, fehérjében gazdag étrend-kiegészítő, Az alga lúgosít, méregtelenít. Tökéletes táplálék az egészségért. A Spirulina napi adagjában található B12-vitamin hozzájárul a z immunrendszer normál működéséhez.

A Prémium Kollagén a kollagének királynője. A kollagén a kötőszövetek építőeleme.100%-ban természetes hal kollagén 17 féle aminosav tartalommal.

Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén, Citrus ízű, 100%-ban természetes hal kollagén 17 féle aminosav tartalommalEz a fehérje mely összeragasztja a sejtek részeit elősegíti a szövetek (A szervek belső vázát a külső burkoló réteggel, és a szerveket egymással összekötő szövet.) létrejöttét, és felújítását. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 70%-át. Eredet: a görög kolla (enyv) és gennao (nemz, létrehoz) elemekből, tehát enyvképző. Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén, natur ízű, 100%-ban természetes hal kollagén 17 féle aminosav tartalommalEz a fehérje mely összeragasztja a sejtek részeit elősegíti a szövetek (A szervek belső vázát a külső burkoló réteggel, és a szerveket egymással összekötő szövet.) létrejöttét, és felújítását. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 70%-át. Eredet: a görög kolla (enyv) és gennao (nemz, létrehoz) elemekből, tehát enyvképző. Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén, Eper ízű, 100%-ban természetes hal kollagén 17 féle aminosav tartalommalEz a fehérje mely összeragasztja a sejtek részeit elősegíti a szövetek (A szervek belső vázát a külső burkoló réteggel, és a szerveket egymással összekötő szövet.) létrejöttét, és felújítását. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 70%-át. Eredet: a görög kolla (enyv) és gennao (nemz, létrehoz) elemekből, tehát enyvképző. Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén, almás ízű, 100%-ban természetes hal kollagén 17 féle aminosav tartalommalEz a fehérje mely összeragasztja a sejtek részeit elősegíti a szövetek (A szervek belső vázát a külső burkoló réteggel, és a szerveket egymással összekötő szövet.) létrejöttét, és felújítását. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 70%-át. Eredet: a görög kolla (enyv) és gennao (nemz, létrehoz) elemekből, tehát enyvképző.

 

Jó Közérzet Vitamin®

 

 

 
Arctorna - Arcvonal - Buda arctornabuda.hu Bojtor Márta féle módszer, ránc, ránctalanítás,
ránckezelés, ráncsimítás, arctréning, arcgimnasztika, arcizomtorna,
arcfeszesítés, arclifting, arcbőrfeszesítés,
arcfiatalítás, ránctalanítás, arcépítés, arcszépítés, arcformázás, arcápolás, arcizom
...ezt akár mind jelentheti a rendszeres arctorna !
http://arc-torna.5mp.eu http://arctornabuda.hupont.hu  http://arctorna.freewb.hu/   http://www.shewrites.com/profile/ArctornaBuda

 
 • 01_nyar.jpg
 • 02_nyar.jpg
 • 03_nyar.jpg
 • 04_nyar.jpg
 • 05_nyar.jpg
 • 06_nyar.jpg
 • 07_nyar.jpg
 • 08_nyar.jpg
 • 09_nyar.jpg
 • 10_nyar.jpg
 • 11_nyar.jpg
 • 12_nyar.jpg
 • 13_nyar.jpg
 • 14_nyar.jpg
 • 15_nyar.jpg
 • 16_nyar.jpg
 • 17_nyar.jpg
 • 18_nyar.jpg
 • 19_nyar.jpg
 • 20_nyar.jpg
 • 21_nyar.jpg
 • 22_nyar.jpg
 • 23_nyar.jpg
 • 24_nyar.jpg
 • 25_nyar.jpg
 • 26_nyar.jpg
 • 27_nyar.jpg
 • 28_nyar.jpg
2024. július 12. péntek
Izabella, Dalma

Holnap
Jenő
napja lesz.


 

Kiemelt témák